piątek, 25 kwietnia 2014

Kulinarnie

Zakupiłam szynkowar i zaczęłam robić tak zwane prasowanki.Podpatrzyłam na blogu CO MI W DUSZY GRA przepisy i oto jest mój wyrób.Mięsko to kurczaczek udka i pierś.
Smaczne jest.Inaczej mówiąc zjadliwe.

9 komentarzy:

  1. Wygląda smakowicie:-)))) Wpadłabym do Ciebie Gosiu na takie jedzonko...Pozdrawiam cieplutko.

    OdpowiedzUsuń
  2. Witam Małgoś. Robisz dokładnie to co ja robiłam zanim zaczęłam przygodę z blogiem kulinarnym. Nie mam teraz czasu, chociaż bardzo to lubię. Poza tym ze względu na kręgosłup i nadgarstki też nie bardzo mogę dłubać. Pieknie to wszystko robisz. Małgoś, dziekuję za skorzystanie z przepisu, ale nie podlinkowałaś Kochanie mojego bloga.
    Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki wielkie za miłe słowa.Z Twoich przepisów będę często korzystać.Pozdrawiam.

      Usuń
  3. Takie jedzonko też robię sobie sama w szynkowarze, wolę takie niż to "E"w sklepach, pozdrawiam Ania

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak to jest super jedzonko.Pozdrawiam serdecznie.

      Usuń
  4. Nie pamiętam , kiedy kupiłam w sklepie gotowy wyrób garmażeryjny, sama bardzo mało jem mięsa , a reszta je , albo pieczone, albo uwędzone samodzielnie, Twoja propozycja jest bardzo ciekawa i naprawdę mnie tym zaintrygowałaś, zawsze to coś nowego na języku:) Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wiolu mięsko z szynkowara jest super.Dziś mam do parzenia golonkę dla męża.Ja jem raczej drób i też ograniczam.Moje dzieci są zachwycone takim mięskiem.Pozdrawiam serdecznie.

      Usuń